Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много ти благодаря,колега
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

• Здравейте, какъв е наклона на предните светлини, това дето трябва да го има като символче фар + наклон в проценти.
      Би трябвало да е залепено някъде отпред около фаровете, но при мен абсолютно всички лепенки липсват.
      sigpic
      146 1.9 JTD, 99'

Comment

• +1 май беше
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Колеги. може ли някой да препоръча качествени карета и магазин от който да си ги взема. Колата е от подписа ми.
          145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
            Здравейте, какъв е наклона на предните светлини, това дето трябва да го има като символче фар + наклон в проценти.
            Би трябвало да е залепено някъде отпред около фаровете, но при мен абсолютно всички лепенки липсват.
            мен ми се струва че беше 1,3%
            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              мен ми се струва че беше 1,3%
              Айде стига сте мислили...

sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• И*аси работата, на 145-цата дебитомера е 0280217111 и цената е 360 лева. Някой има ли инфо над някой производен, който да става - гледам HOFFER със същия номер се предлага на добра цена, но колко работи ?
                Arena Coast Customs

Comment

• Работи колкото да не е без хич. Ти звънна ли на спечелиста да видиш каква цена може да ти обади?
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                    Работи колкото да не е без хич. Ти звънна ли на спечелиста да видиш каква цена може да ти обади?
                    Той и да обади, 300 лева за тази пластмаса няма да дам, ще се търси втора ръка, но ще проверя със сигурност довечера дали е дебиломера
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Той и да обади, 300 лева за тази пластмаса няма да дам, ще се търси втора ръка, но ще проверя със сигурност довечера дали е дебиломера
                      acko88 мисля че имаше такъв и го даваше изгодно!
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

• Някой може ли да ми каже къде се намират бушоните на ел. огледалата на 145 2000г. ... ни приемат , ни предават благодаря предварително
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                          Някой може ли да ми каже къде се намират бушоните на ел. огледалата на 145 2000г. ... ни приемат , ни предават благодаря предварително
                          Виж тук
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%F8%EE%ED%E8

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            Благодаря колега ..., за бушони нищо не намерих , което ме навежда на мисълта , че ще е реле ама как да разбера релето изгоряло ли е или не ... на бушона се вижда ама релето ??? Трябва да се замери ли

---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Даже това табло с реленцата май не е същото като моето защото реленцето В на картинката е за подгрева на задното стъкло а пък при мен там е празно ( подгрева ми работи ) голям филм голяма схема
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                              Айде стига сте мислили...

Блгагодаря на всички отзовали се колеги
                              sigpic
                              146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                                И*аси работата, на 145-цата дебитомера е 0280217111 и цената е 360 лева. Някой има ли инфо над някой производен, който да става - гледам HOFFER със същия номер се предлага на добра цена, но колко работи ?
                                И това е цената без ДДС
                                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Working...
                                X